Sharing is caring!

Verspil geen tijd aan het lezen van het nieuws. De overgrote meerderheid van de gepubliceerde analyses en nieuwsberichten die u in de traditionele pers zult vinden, is bevooroordeeld of gepromoot door een bepaald bedrijf of groep. Het is beter om uw tijd te investeren in het leren van de lange termijn trends door financiële stukken te lezen, niet dagelijks nieuws.

  • U zult uw volgende investeringsmogelijkheid niet vinden door het nieuws te lezen. Het tegenovergestelde is waar: als het in het nieuws verschijnt, moeten anderen het weten, dus het heeft waarschijnlijk geen waarde. Koop het gerucht, verkoop het nieuws, weet je nog?
  • Bovendien is het beste om uw analyse niet ingewikkelder te maken door te luisteren naar de succesverhalen van andere handelaren. Concurreren met anderen kan alleen leiden tot ongezonde FOMO-transacties. Je vaardigheden zullen alleen verbeteren als je je op jezelf concentreert, in plaats van munten te kopen omdat een van je vrienden dit heeft voorgesteld.

Een einddoel op lange termijn hebben

Onthoud uiteindelijk dat u om een reden handelt terwijl u geld belegt dat u volledig zou kunnen verliezen. Voorbeelden van doelen zijn ontslag nemen, een huis kopen of met pensioen gaan.

  • Stel dus uw korte- en langetermijndoelen vast en handel dienovereenkomstig, d.w.z. riskeer geen fondsen die u op korte termijn nodig heeft. Uw algemene doel moet worden afgestemd op al uw handelsposities, evenals uw risicobeheer.

Identificeer Crypto Scams in seconden

Altcoins zijn erg verleidelijk, maar onthoud dat de cryptocurrency-wereld enorm veel aandacht kreeg, wat veel oplichters in het veld bracht. Het idee dat “u verantwoordelijk bent voor uw geld, niet de bank” is inderdaad revolutionair, maar het kan ook leiden tot onervaren nieuwkomers om hun geld weg te sturen, denkend aan een “hoge ROI” of investeren in een ICO of IEO die “zal veranderen” de wereld. ”In tegenstelling tot traditionele financiën is cryptocurrency niet verzekerd. Zodra u uw fondsen heeft verzonden, zijn ze niet langer van u.

  • Leer hoe u crypto-zwendel kunt identificeren. Helaas zijn er er genoeg in de buurt. Veel ondernemers willen uw geld; ze willen ze niet allemaal om de juiste redenen. Verspil geen tijd; denk na over waarom u niet zou moeten investeren in plaats van uw waardevolle cryptocurrency bij te dragen.

Wat u moet weten over uw langetermijnportefeuille

Op de lange termijn zullen slechts enkele cryptocurrencies overleven. Kijkend naar de top 20 munten gerangschikt op marktkapitalisatie, kun je dat gemakkelijk zien voorbij de eerste plaats, die natuurlijk van Bitcoin is, de meeste van de rest veranderen van jaar tot jaar. Omdat velen niet zullen overleven, moet je goed nadenken over welke altcoins je in je cryptoportfolio op lange termijn moet opnemen en welk percentage van je portfolio elk van die altcoins zal bevatten. Je kunt de markt niet timen; er kan op elk moment een andere cryptobubbel ontstaan.

De winst is tijdelijk totdat u de Fiat ontmoet

De fiat-waarde van uw cryptoportfolio is cruciaal. Zolang het geld van de dagelijkse wereld fiat is (dollars, euro’s en dergelijke), moet u de waarde van uw totale portefeuille meten in termen van fiatvaluta.

Vergeet niet dat je, totdat de fiat je bankrekening bereikt, niet hebt verzilverd. Cryptocurrency heeft geen verzekering en als u zich niet aan de beveiligingsregels houdt, kunt u snel uw geld verliezen, ondanks dat u een succesvolle cryptohandelaar bent. Veel beleggers zagen hun fiat-bezit verdwijnen, ondanks het feit dat ze ze op beurzen hielden nadat ze hun crypto hadden verkocht. Het bekendste voorbeeld hiervan was de Mt. Gox stortte in 2014 in. Het recente incident van Quadriga CX herinnert ons er echter aan dat er dingen gebeuren als het gaat om uitwisselingen.

Wilt u weten wat de bitcoin koers verwachting voor 2020 zal zijn? Online kun je altijd nieuwe informatie vinden die u kan helpen om te beslissen wanneer de beste periode is zodat u over kunt gaat tot bitcoin als crypto kopen.